Upgrade Worpress 5.x

Platforma a fost actualizată cu succes la ultima versiune a WordPress. Aceasta vine cu un editor simplificat, inserarea de blocuri și o nouă temă implicită care sperăm să vă placă tot atât de mult ca și nouă.

Și per ansamblu totul pare mai curat, inclusiv în zona de administrare, lizibilitatea si ergonomia fiind mult îmbunătățite.

Informații tehnice

Pentru că Serviciul Management Integrat IT știe că un utilizator informat este un utilizator mai bun, vă oferim câteva detalii tehnice pentru cei interesați de aceste aspecte. Sunt totodată și motivul pentru care de obicei ceva „merge” sau „nu merge, nu știu ce are”.

Implementarea intenționăm să fie cat mai aproape de upstream, curată, cu puține extensii, pentru a asigura viabilitatea soluției în timp și reziliența la upgrade-uri. Continuă lectura „Informații tehnice”

Hello world!

Chiar începem cu clasicul și implicitul „Hello world!” pentru că ceva mai emblematic nu credem ca există pe web. Este și o excelentă ocazie pentru SMIIT de a anunța lansarea site-ului pentru cadrele didactice ale Universității din Oradea prof.uoradea.ro.

Vă dorim mult spor online!